Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Lengyel hering tejfölben

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 50 dkg heringfilé
  • 8 dkg alma
  • 1 hagyma
  • 2 dl tejföl
  • cukor
  • citromlé esetleg mustár
  • 1 kanál vágott petrezselyemzöld



  

Elkészítés:

A kiáztatott heringfiléket 3-4 darabra vágjuk, salátás tálba helyezzük. A megtisztított almát durva reszelőn lereszeljük, a hagymát apróra vágjuk. Összekeverjük a tejföllel, cukorral, sóval, citromlével ízesítjük. Hozzáadhatunk egy kevés mustárt. A heringet leöntjük az így elkészített szósszal. Megszórjuk petrezselyemzölddel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!