Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Orosz bableves recept
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- negyed kg bab
- 1 fej vöröshagyma
- olaj
- 60 dkg marhahús
- só
- 3 evőkanál paradicsompüré
Elkészítés:
A babot előző nap beáztathatjuk, hogy kevesebb ideig kelljen főzni, vagy előző nap le is forrázhatjuk, és konyharuhával letakarva így előre puhul. Egy nagyobb fej hagymát felvágunk, forró olajban megpirítjuk. Egy nagyobb edénybe vagy kuktába a babot, a vizet, a pirított hagymát és a marhahúst, a paradicsompürét belerakjuk, megsózzuk. Kuktában forrástól számított egy órán át főzzük. Tejfölre tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!