Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Orosz bableves recept

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • negyed kg bab
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 60 dkg marhahús
  • 3 evőkanál paradicsompüré



  

Elkészítés:

A babot előző nap beáztathatjuk, hogy kevesebb ideig kelljen főzni, vagy előző nap le is forrázhatjuk, és konyharuhával letakarva így előre puhul. Egy nagyobb fej hagymát felvágunk, forró olajban megpirítjuk. Egy nagyobb edénybe vagy kuktába a babot, a vizet, a pirított hagymát és a marhahúst, a paradicsompürét belerakjuk, megsózzuk. Kuktában forrástól számított egy órán át főzzük. Tejfölre tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!