Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Orosz csirkeleves
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 adag csirkeaprólék
- 1 adag vegyes leveszöldség
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 közepes nagyságú cékla
- 10 dkg savanyúkáposzta
- 1 közepes nagyságú krumpli
- 1-2 dl tejföl
- 1 e.kanál paradicsompüré
- 1 cs. zöldpetrezselyem
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkeaprólékot megtisztítjuk, feldaraboljuk. Sós vízben félpuhára fõzzük. A zöldésgeket megpucoljuk, gyufaszálnyi darabokra vágjuk. A hagymát finomra vágjuk, a krumplit kis kockákra vágjuk. A savanyúkáposztát hideg vízben kissé kimossuk (hogy ne legyen olyan savanyú tõle a leves). Az összes zöldséget az aprólékhoz adjuk. Ha minden megpuhult, ízesítjük zöldpetrezselyemmel, sóval és borssal, majd hozzáadjuk a paradicsompürével elkevert tejfölt. A levest átforraljuk, forrón tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!