Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Cool down
1x
1x
0.0x
Cool down recept
Hozzávalók:
- 1 cl borsmentaszirup
- egy citrom leve
- 4 cl ananászlé
- természetes ásványvíz
- a cukorkarimához:
- grenadin és cukor
Elkészítés:
Egy pezsgőskehely peremét mártsuk először grenadinba, majd cukorba. A borsmentaszirupot, a citromlevet és az ananászlevet rázzuk jól össze a shakerben. Szűrjük át az előkészített, s tört jéggel félig megtöltött champagne-kehelybe, s töltsük föl jéghideg ásványvízzel.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!