Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Orosz paprikasaláta

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 6 db. zöld, közepes méretű paprika
  • 4 dl víz
  • 2 kanál mustár
  • 1 kiskanál cukor,
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 kanál ecet
  • só.



  

Elkészítés:

A paprikát megmossuk, negyedekbe vágjuk, megtisztítjuk a magjától és az inaktól, majd egy fazékban 20 percre főni tesszük. Miután megfőtt, leszűrjük, és ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük egy órára. Egy másik edényben a mustárt a cukorral, sóval összekeverjük, majd lassan hozzáadjuk az olajat is, egy fakanállal kevergetve. A paprikákat kivesszük a hűtőszekrényből, és ráöntjük az elkészített szószt. Hagyjuk összeérni tálalás előtt legalább egy órát a hűtőszekrényben.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!