Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Orosz paprikasaláta
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 6 db. zöld, közepes méretű paprika
- 4 dl víz
- 2 kanál mustár
- 1 kiskanál cukor,
- 1 dl olívaolaj
- 2 kanál ecet
- só.
Elkészítés:
A paprikát megmossuk, negyedekbe vágjuk, megtisztítjuk a magjától és az inaktól, majd egy fazékban 20 percre főni tesszük. Miután megfőtt, leszűrjük, és ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük egy órára. Egy másik edényben a mustárt a cukorral, sóval összekeverjük, majd lassan hozzáadjuk az olajat is, egy fakanállal kevergetve. A paprikákat kivesszük a hűtőszekrényből, és ráöntjük az elkészített szószt. Hagyjuk összeérni tálalás előtt legalább egy órát a hűtőszekrényben.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!