Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Orosz töltött tészta
4x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- Hozzávalók a tésztához:
- 400 g Graham liszt
- 1 csomag szárított élesztő
- 80 g Rama margarin
- 1 tojássárgája (a tészta megkenéséhez)
- Hozzávalók a töltelékhez:
- 100 g hagyma, aprítva
- 2 evőkanál olaj
- 50 g szójagranulátum, 1 dl vízben áztatva
- só
- őrölt fekete bors
- pirospaprika
- reszelt szerecsendió
- 2 kemény tojás, apró kockákra vágva
- fél csokor petrezselyem, aprítva
Elkészítés:
1, Félreteszünk a lisztből 1 evőkanálnyit a tészta nyújtásához, a többit összekeverjük az élesztővel és 1, 5 dl langyos vízzel. Megolvasztjuk a Rama margarint, és azt is hozzáadjuk a tésztához. Robotgépen hólyagosra keverjük, majd letakarva kelesztjük 40 percig. 2, A hagymát megdinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a szóját és a fűszereket. Kicsit megpirítjuk. Hozzákeverjük a felaprított kemény tojást és a petrezselymet. 3, A tésztát lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagra nyújtjuk, és kb. 8 cm átmérőjű köröket szaggatunk ki belőle. Széleiket megvizezzük. A karikák felére tölteléket teszünk, és befedjük a maradék karikákkal. Szélüket összenyomkodjuk. 4, Tojássárgájával megkenve, előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!