Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Cipóban sült csülök
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4személyre 1 kg liszt
- 2 füstölt csülök
- 2 dkg élesztő és só
Elkészítés:
A csülköt hideg vízben tesszük fel főzni. Ha felforrt, első levét leöntjük, és újra feltéve puhára főzzük, majd kicsontozzuk. Öt dkg lisztet az élesztővel, 1 dl langyos vízzel elkeverjük, és 45 percig kelesztjük. Hozzáadjuk a lisztet és annyi langyos vizet amennyit felvesz, de ne legyen túlságosan lágy. Simára dagasztjuk és további 1 órán át meleg helyen kelni hagyjuk. 1 cm vastagra nyújtjuk és a csülökkel megtöltve cipókat formálunk belőle. Tetejét vízzel megkenjük és közepes sütőben világosbarnára sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!