Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Dióval rántott halszeletek

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4személyre 4 nagy szelet halfilé
  • 10 dkg darált, és 8 dkg aprított dió
  • 10 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 15 dkg Rama
    margarin
  • 1 citrom
  • Worcester- szósz
  • petrezselyemzöldje
  • őrölt bors



  

Elkészítés:

A megmosott halszeleteket bedörzsöljük citromlével és 15 percig állni hagyjuk. Sózzunk, borsozunk, majd panírozzuk, de zsemlemorzsa helyett az őrölt és vágott dió keverékébe forgatjuk. Felhevített vajban a halszeletek mindkét oldalát szép aranybarnára sütjük. Előmelegített tálra tesszük és pár csepp Worcester- szósszal ízesítjük, citromkarikákkal és petrezselyemzöldjével díszítjük és azonnal tálaljuk. Petrezselymes burgonyát kínálunk hozzá köretnek.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!