Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Dióval rántott halszeletek
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4személyre 4 nagy szelet halfilé
- 10 dkg darált, és 8 dkg aprított dió
- 10 dkg liszt
- 2 tojás
- 15 dkg Rama margarin
- 1 citrom
- Worcester- szósz
- petrezselyemzöldje
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A megmosott halszeleteket bedörzsöljük citromlével és 15 percig állni hagyjuk. Sózzunk, borsozunk, majd panírozzuk, de zsemlemorzsa helyett az őrölt és vágott dió keverékébe forgatjuk. Felhevített vajban a halszeletek mindkét oldalát szép aranybarnára sütjük. Előmelegített tálra tesszük és pár csepp Worcester- szósszal ízesítjük, citromkarikákkal és petrezselyemzöldjével díszítjük és azonnal tálaljuk. Petrezselymes burgonyát kínálunk hozzá köretnek.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!