Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gesztenyekrémleves
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4személyre 40 dkg gesztenye
- 1 db húsleveskocka
- 5 dkg cukor
- 5 dkg liszt
- 8 dkg Rama margarin
- 1 dl tej
- 1,5 dl tejszín
- 1 tojássárgája
- 2 szál zellerlevél
Elkészítés:
A gesztenyét megtisztítjuk és leveskockából készült cukorral, sóval, zellerrel ízesített lében puhára főzzük. Amikor megpuhult, összeturmixoljuk, majd újra felforraljuk. A Rama margarinból és a lisztből világos rántást készítünk, ezzel besűrítjük a levest, majd hozzáadjuk a tejet, és kis lángon 4- 5 percig forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a tejszínnel összekevert tojássárgáját.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!