Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
		15 kategóriában
2129db recept		
Dorozsmai pontyfilé
 
							
						
				3x 
  
				 2x
  
				2x 0.0x
  
				0.0x 
			
		 
  
				 2x
  
				2x 0.0x
  
				0.0x 
			Hozzávalók:
- 4személyre 1 kg pontyfilé
- 20 dkg gomba
- 20 dkg csuszatészta
- 15 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vörös hagyma
- 2 ek olaj
- 1 kiskanál piros arany
- 2 dl tejföl
- liszt
- só
Elkészítés:
A filéket sózzuk, lisztbe forgatjuk, felhevített olajban mindkét oldalát pirosra sütjük és félretesszük. Ugyanebben az olajban a kockára vágott szalonnát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a finomra szeletelt hagymát, majd a kockára vágott gombát. Enyhén sózzunk és erős tűzön 10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a piros aranyat, és a felengedjük 2 ek liszttel elkevert tejföllel és 2 dl vízzel. Jól kiforraljuk. A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és egy tűzálló tál aljára terítjük. Ráhelyezzük a halat, leöntjük a mártással, és 10 percre forró sütőbe tesszük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
 Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez Recept nyomtatása
Recept nyomtatása Recept elküldése
Recept elküldése