Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gesztenyés- narancsos pulykasaláta
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4személyre 20 dkg sült pulykahús
- 20 dkg gesztenye
- 2 db narancs
- 1 fej saláta
- 1 csokor metélőhagyma
- 2 tojás
- 2 húsleveskocka
- 1,5 dl majonéz
Elkészítés:
A gesztenyék hegyesebb felét kereszt alakban bevágjuk, húsleveskockával ízesített vízben megfőzzük, majd megtisztítjuk és kihűtjük. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk. Egy tálba összekeverjük a darabokra vágott pulykasültet, a cikkekre vágott narancsot és a főtt tojást, a kisebb darabokra tépkedett salátát és a felvágott gesztenyét. Az egészet lazán összekeverjük a majonézzel és megszórjuk az apróra vágott metélőhagymával.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!