Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gesztenyés- narancsos pulykasaláta

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4személyre 20 dkg sült pulykahús
  • 20 dkg gesztenye
  • 2 db narancs
  • 1 fej saláta
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 2 tojás
  • 2 húsleveskocka
  • 1,5 dl majonéz



  

Elkészítés:

A gesztenyék hegyesebb felét kereszt alakban bevágjuk, húsleveskockával ízesített vízben megfőzzük, majd megtisztítjuk és kihűtjük. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk. Egy tálba összekeverjük a darabokra vágott pulykasültet, a cikkekre vágott narancsot és a főtt tojást, a kisebb darabokra tépkedett salátát és a felvágott gesztenyét. Az egészet lazán összekeverjük a majonézzel és megszórjuk az apróra vágott metélőhagymával.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!