Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Halsaláta
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4személyre 40 dkg fehér húsú halfilé
- 1 csokor réteg
- 2 citrom
- 4 fürjtojás
- 2 paradicsom
- 10 dkg spárga
- 1 babérlevél
- 2 ek olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 dl fehérbor
- só
Elkészítés:
A halat kockára vágjuk és annyi vízben, amennyi ellepi 10 percig lassú tűzön főzzük. A vizet citromlevél, sóval hagymával, babérlevéllel, fehérborral ízesítjük. A halat leszűrjük, majd lehűtjük. A karikára vágott retket, a főtt, félbevágott paradicsomot, a sós vízben főtt spárgát kevés sóval, citromlével, olajjal összekeverjük. Végül hozzáadjuk a halat. Tálalásig hidegen tartjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!