Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Halsaláta

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4személyre 40 dkg fehér húsú halfilé
  • 1 csokor réteg
  • 2 citrom
  • 4 fürjtojás
  • 2 paradicsom
  • 10 dkg spárga
  • 1 babérlevél
  • 2 ek olaj
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 dl fehérbor



  

Elkészítés:

A halat kockára vágjuk és annyi vízben, amennyi ellepi 10 percig lassú tűzön főzzük. A vizet citromlevél, sóval hagymával, babérlevéllel, fehérborral ízesítjük. A halat leszűrjük, majd lehűtjük. A karikára vágott retket, a főtt, félbevágott paradicsomot, a sós vízben főtt spárgát kevés sóval, citromlével, olajjal összekeverjük. Végül hozzáadjuk a halat. Tálalásig hidegen tartjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!