Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Karácsonyi gyümölcsbólé

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4személyre 50 dkg szárított őszibarack
  • 50 dkg aszalt szilva
  • 20 dkg szárított füge
  • 4 ek muskotályos bor
  • 2 db fahéj
  • cukor



  

Elkészítés:

A gyümölcsöt hideg vízben egy éjszakán át áztatjuk. Másnap lábasba tesszük a gyümölcsöt, a bort, egy keveset az áztató léből, a fahéjat, és a cukrot. Felforraljuk, majd lassú tűzön 1 óráig főzzük. Hagyjuk kihűlni és üvegtálban szolgáljuk fel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!