Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Karácsonyi malacsült
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 6személyre 1 négyhetes malac
- 1 babérlevél
- 2 dl fehérbor
- 6 gerezd fokhagyma
- oregánó
- só
- sertészsír
Elkészítés:
Megmossuk, megtisztítjuk, és szárazra töröljük a húst. Kívülbelül megkenjük az olvasztott zsírban elkevert zúzott fokhagymával, sózzuk, bedörzsöljük oregánóval. Négy órán át pihentetjük. Tepsibe helyezzük, babérlevelet adunk hozzá, és meglocsoljuk a borral. Előmelegített sütőben lassú tűzön sütjük és időről- időről saját levével locsoljuk. Hűstűvel ellenőrizzük, hogy megpuhult- e. Amikor kész, 20 percig pihentetjük és párolt zöldséggel tároljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!