Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Karácsonyi malacsült

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 6személyre 1 négyhetes malac
  • 1 babérlevél
  • 2 dl fehérbor
  • 6 gerezd fokhagyma
  • oregánó
  • sertészsír



  

Elkészítés:

Megmossuk, megtisztítjuk, és szárazra töröljük a húst. Kívülbelül megkenjük az olvasztott zsírban elkevert zúzott fokhagymával, sózzuk, bedörzsöljük oregánóval. Négy órán át pihentetjük. Tepsibe helyezzük, babérlevelet adunk hozzá, és meglocsoljuk a borral. Előmelegített sütőben lassú tűzön sütjük és időről- időről saját levével locsoljuk. Hűstűvel ellenőrizzük, hogy megpuhult- e. Amikor kész, 20 percig pihentetjük és párolt zöldséggel tároljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!