Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Olajbogyóval töltött pulykamell

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4személyre:
  • 1 pulykamell
  • 1 üveg paprikával töltött olajbogyó
  • 2 szál póréhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál rozmaring
  • 1 tojás
  • 4 ek olaj
  • negyed kockából készült leves
  • bors



  

Elkészítés:

A fokhagymát a lecsöpögtetett olajbogyóval együtt, robotgépben kissé pépesítjük. A póréhagymát felaprítjuk, összedolgozzuk a fokhagymás olajbogyóval és a tojással, majd rozmaringgal, borssal ízesítjük. A pulykamellet hosszában 4 helyen 3 cm mélyen bevágjuk. Sóval, borssal bedörzsöljük, tepsibe fektetjük és 4 ek olajat öntünk alá. A tölteléket a vágásokba simítjuk. Előmelegített sütőben 25- 30 percig sütjük. Felöntjük a kockából készült levessel, és további 30-35 percig sütjük. A pecsenyelével időnként meglocsoljuk. Párolt zöldséggel, burgonyapürével tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!