Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Olajbogyóval töltött pulykamell
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4személyre:
- 1 pulykamell
- 1 üveg paprikával töltött olajbogyó
- 2 szál póréhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kiskanál rozmaring
- 1 tojás
- 4 ek olaj
- negyed kockából készült leves
- só
- bors
Elkészítés:
A fokhagymát a lecsöpögtetett olajbogyóval együtt, robotgépben kissé pépesítjük. A póréhagymát felaprítjuk, összedolgozzuk a fokhagymás olajbogyóval és a tojással, majd rozmaringgal, borssal ízesítjük. A pulykamellet hosszában 4 helyen 3 cm mélyen bevágjuk. Sóval, borssal bedörzsöljük, tepsibe fektetjük és 4 ek olajat öntünk alá. A tölteléket a vágásokba simítjuk. Előmelegített sütőben 25- 30 percig sütjük. Felöntjük a kockából készült levessel, és további 30-35 percig sütjük. A pecsenyelével időnként meglocsoljuk. Párolt zöldséggel, burgonyapürével tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!