Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pisztráng tejszínes gombamártással
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4személyre 4 db pisztráng
- 20 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 1 citrom
- 10 dkg Rama margarin
- 2 dl tejszín
- 3 dkg liszt
- 1 csokor petrezselyem
- olaj
- só
Elkészítés:
A tisztított halat egészben hagyva, citromos, sós vízben néhány szem gombával, karikára vágott hagymával 5- 6 perc alatt megfőzzük. Szűrőlapáttal óvatosan kiszedjük, és a bőrét lehúzzuk. A finomra vágott hagymát Rama margarinon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk és 5 percig pároljuk. Megszórjuk liszttel, vágott petrezselyemmel, jól elkeverjük, és felengedjük tejszínnel. Felforraljuk és halra öntve forrón tálaljuk. Petrezselymes, vajas burgonyát adunk hozzá.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!