Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Pisztráng tejszínes gombamártással

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4személyre 4 db pisztráng
  • 20 dkg gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 citrom
  • 10 dkg Rama
    margarin
  • 2 dl tejszín
  • 3 dkg liszt
  • 1 csokor petrezselyem
  • olaj



  

Elkészítés:

A tisztított halat egészben hagyva, citromos, sós vízben néhány szem gombával, karikára vágott hagymával 5- 6 perc alatt megfőzzük. Szűrőlapáttal óvatosan kiszedjük, és a bőrét lehúzzuk. A finomra vágott hagymát Rama
margarinon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sózzuk és 5 percig pároljuk. Megszórjuk liszttel, vágott petrezselyemmel, jól elkeverjük, és felengedjük tejszínnel. Felforraljuk és halra öntve forrón tálaljuk. Petrezselymes, vajas burgonyát adunk hozzá.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!