Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hólabda

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • Tésztához:
  • 8 tojás
  • 35 dkg porcukor
  • 8 kanál langyos víz
  • 25 dkg liszt
  • 2 evőkanál kakaó
  • kevés sütőpor
  • Krémhez:
  • 20-20 dkg Rama
    margarin és porcukor
  • 1 evőkanál rum
  • 1 tasak vaníliás cukor
  • 4 dl tej
  • 4 evőkanál liszt
  • Díszítéshez:
  • kókuszreszelék
  • csokoládé



  

Elkészítés:

A tésztához a tojásokat a porcukorral és a vízzel kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaót és a sütőport. Tepsibe töltjük a masszát, és két lapot sütünk belőle. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A krémhez a Rama
margarint, a porcukrot, a rumot és a vaníliás cukrot jól kikeverjük. A tejet a liszttel sűrű péppé főzzük, kihűtjük, és a krémhez adjuk. Két-két korongot összeragasztunk a krémmel, kókuszreszelékben meghempergetjük, és olvasztott csokoládét csorgatunk rá. Ezekből a hozzávalókból kb. 15-20 db lesz. Nagyon finom süti.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!