Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Milánói pacalleves

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg pacal
  • 5 dkg szalonna
  • 25 dkg fehérbab
  • 6 dkg Rama
    margarin
  • l sárgarépa
  • 1 csokor vágott petrezselyem
  • 1 zeller
  • 1 fej hagyma
  • 1 kk sűrített paradicsom
  • őrölt bors
  • zsálya
  • parmezánsajt
  • 1 húsleveskocka



  

Elkészítés:

A babot előző nap beáztatom, másnap puhára főzöm és leszűrve félreteszem. A vajon üvegesre pirítom az apróra vágott hagymát és szalonnát, majd rádobom a megtisztított, jól megmosott pacalt és zsírjára pirítom. Beleteszem a felkarikázott sárgarépát, hasábokra vágott zellert, a finomra vágott zsályát. Felöntöm 6 dl vízzel, beleteszem a leveskockát és a paradicsompürét. Fedő alatt lassú tűzön puhára párolom. A vége felé beleteszem a babot, még kb. negyed óráig párolom, utánsózom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!