Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Bifteki

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • Fél kg darált hús
  • 4 EK olívaolaj
  • 1 tojás
  • 1 kis paradicsom
  • 2 EK kétszersültmorzsa
  • 1 EK finom búzadara
  • 2 EK reszelt Kefalotiri
  • 1 kis fej hagyma.



  

Elkészítés:

A paradicsomot megmosom, megtisztítom, kimagozom és finomra vágom, a hagymát megtisztítom és szintén finomra vágom. A darált húst egy tálban a tojással, a paradicsommal, a hagymával, a kétszersültmorzsával, a búzadarával és a sajttal alaposan összegyúrom. A kezemet időnként sörrel nedvesítem. Az egészet lefedve mintegy 4 órára a hűtőbe teszem. A masszából fasírtokat formálok, azokat beolajozom és egy serpenyőben oldalanként mintegy 7-8 percig sütöm. Tzazikival tálalom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!