Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Görög pisztráng

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 darab kb 30 dekás pisztráng
  • peperoni konzerv
  • olajbogyó konzerv
  • 1 fej hagyma
  • fűszerkeverék
  • olívaolaj



  

Elkészítés:

A pisztrángot megmosom, megtisztítom és szárazra törlöm. A hagymát apróra vágom, a peperonit kis darabokra vágom, az olajbogyókat nyolc felé vágom. Ezeket az olajjal és a fűszerkeverékkel marináddá keverem. A halakat egy nagy felfújtformába helyezem, és leöntöm a marináddal. Mintegy 24 órára a hűtőbe teszem, miközben a halakat egyszer megforgatom. A halakat alufóliában, vagy halsütőben faszénparázs felett 20 percig sütöm.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!