Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Májgombóc
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 3 csirkemáj
- 1 áztatott zsemle
- 3 csokor petrezselyemzöld
- 2 kanál kacsazsír
- 1 kis fej hagyma
- 2-3 kanál liszt
- só
- bors
- paprika
Elkészítés:
A zsemlét langyos vízben megáztatom, majd kicsavarom és szétmorzsolom. Az apróra vágott hagymát egy kanál zsíron megdinsztelem, összekeverem az elkapart májjal, az apróra vágott petrezselyemzölddel (sok legyen), a liszttel és a másik kanál zsírral. Sózom, borsozom, késhegynyi paprikát szórok rá, alaposan összekeverem és legalább egy óra hosszat állni hagyom. A forró levesbe szaggatom kiskanállal és kb. 10 perc alatt kész.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!