Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Májgombóc

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 3 csirkemáj
  • 1 áztatott zsemle
  • 3 csokor petrezselyemzöld
  • 2 kanál kacsazsír
  • 1 kis fej hagyma
  • 2-3 kanál liszt
  • bors
  • paprika



  

Elkészítés:

A zsemlét langyos vízben megáztatom, majd kicsavarom és szétmorzsolom. Az apróra vágott hagymát egy kanál zsíron megdinsztelem, összekeverem az elkapart májjal, az apróra vágott petrezselyemzölddel (sok legyen), a liszttel és a másik kanál zsírral. Sózom, borsozom, késhegynyi paprikát szórok rá, alaposan összekeverem és legalább egy óra hosszat állni hagyom. A forró levesbe szaggatom kiskanállal és kb. 10 perc alatt kész.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!