Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Libasült
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 liba
- 4-6 kis alma
- 4 ág fehérüröm
- 2 tk keményítő
- só
Elkészítés:
A libát kívül - belül besózom, az almát és a fehérürmöt a hasába teszem. Egy fedeles serpenyőt 3 - 4 cm magasan megtöltök vízzel, felforralom, beleteszem a libát és lefedve kis lángon párolom. Mikor elkezd pirulni, utánaöntök kevés forróvizet. Gyakran öntözgetem a pecsenyét a levével, időnként pedig beleszurkálok a püspökfalatjába, hogy a zsírja kisülhessen. Kevéssel a sütés vége előtt leveszem a tetejét és a forró sütőbe teszem. Hideg sós vízzel beecsetelem és ropogósra sütöm. Nagyon finom, értékes étel a libasült, melyet lassan már sehol sem lehet kapni.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!