Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Söberli (Gombás-májas töltelék tepsiben)
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 3 zsemle
- 2-3 csirke mája
- 1 fej hagyma
- 25 dkg szegfűgomba
- 3 kanál libazsír
- 4-5 nagy csomó petrezselyemzöld (nagyon sok legyen)
- 2 tojás
- késhegynyi paprika
- 1 kk őrölt fekete bors
- só
- morzsa.
Elkészítés:
A zsemléket vízben beáztatom és jól kifacsarom. A hagymát apróra vágom és kevés zsíron sárgára fonnyasztom, majd ráteszem a felaprított gombákat. Sózom, borsozom, majd lefedve mintegy 20 percig párolom. A zsemléket összekeverem a gombával, az elkapart csirkemájjal, a tojással, sóval, borssal, egy kanál libazsírral és a petrezselyemzölddel. Egy tepsit kizsírozok és megszórom a morzsával, majd belesimítom a masszát. A tetejét is bekenem zsírral és a sütőben szép ressre sütöm, majd káró-formájúra kockázom és sültek mellé, vagy önállóan burgonyával tálalom.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!