Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Söberli (Gombás-májas töltelék tepsiben)

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 3 zsemle
  • 2-3 csirke mája
  • 1 fej hagyma
  • 25 dkg szegfűgomba
  • 3 kanál libazsír
  • 4-5 nagy csomó petrezselyemzöld (nagyon sok legyen)
  • 2 tojás
  • késhegynyi paprika
  • 1 kk őrölt fekete bors
  • morzsa.



  

Elkészítés:

A zsemléket vízben beáztatom és jól kifacsarom. A hagymát apróra vágom és kevés zsíron sárgára fonnyasztom, majd ráteszem a felaprított gombákat. Sózom, borsozom, majd lefedve mintegy 20 percig párolom. A zsemléket összekeverem a gombával, az elkapart csirkemájjal, a tojással, sóval, borssal, egy kanál libazsírral és a petrezselyemzölddel. Egy tepsit kizsírozok és megszórom a morzsával, majd belesimítom a masszát. A tetejét is bekenem zsírral és a sütőben szép ressre sütöm, majd káró-formájúra kockázom és sültek mellé, vagy önállóan burgonyával tálalom.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!