Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Csirkemájpástétom
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg csirkemáj
- 2 hagyma
- 15 dkg libazsír
- 2 gerezd fokhagyma
- csipetnyi majoránna
- só
- bors
Elkészítés:
A hagymát apróra vágom és a zsírban takaréklángon megpárolom, anélkül, hogy megpirulna. Mikor megpuhult, hozzáadom a megtisztított májat és most már együtt addig párolom, míg a máj meg nem puhult. Az egészet mixerben pürésítem. Utána sóval, borssal, zúzott fokhagymával és majoránnával ízesítem, majd rövid időre újra felmelegítem. A forró májat kis üveg, vagy porcelán adagformákba teszem és hűlni hagyom. Végül a pástétomot három milliméternyi folyékony zsírral leöntöm és légmentesen lezárom.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!