Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Báránypástétom

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre 50 dkg darált bárányhús
  • 30 dkg darált sertés hús
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 tojás
  • 1 dl tejföl
  • 1 dl tejszín
  • 2 dkg Rama
    margarin
  • 3 ek liszt
  • kakukkfű
  • bors



  

Elkészítés:

A két féle húst egy tálba összekeverjük, megfűszerezzük, és egyenként beledolgozzuk a tojásokat. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a tejszínt és a tejfölt. Alaposan összedolgozzuk. Egy hosszúkás formát kikenünk Rama
margarinnal és beleöntjük a húsos masszát. Alufóliával letakarjuk, majd vízzel félig telt tepsibe állítjuk. Közepes lángon 1 órát sütjük, a formában hagyjuk kihűlni. Tálalásnál tálra borítjuk, felszeleteljük, és salátával, paradicsommal díszítjük

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!