Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Bárányragu padlizsánnal

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre 1 kg báránylapocka
  • 1 padlizsán
  • 10 dkg Rama
    margarin
  • 1,5 dl olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • fokhagyma
  • cukor
  • bors
  • petrezselyemzöldje



  

Elkészítés:

A padlizsánt kockára vágjuk, lesózzuk és egy órát állni hagyjuk. A húst feldaraboljuk és vajban átsütjük. Megsózzuk, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldjét és pár percig együtt pároljuk. Kevés cukrot adunk hozzá, felöntjük fél pohár vízzel, és majdnem puhára pároljuk. Közben a levétől lecsepegtetett padlizsánt forró olajban kisütjük. Ha kész, a majdnem puha húshoz adjuk és 20 percig együtt pároljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!