Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Bárányragu padlizsánnal
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre 1 kg báránylapocka
- 1 padlizsán
- 10 dkg Rama margarin
- 1,5 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- fokhagyma
- cukor
- só
- bors
- petrezselyemzöldje
Elkészítés:
A padlizsánt kockára vágjuk, lesózzuk és egy órát állni hagyjuk. A húst feldaraboljuk és vajban átsütjük. Megsózzuk, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldjét és pár percig együtt pároljuk. Kevés cukrot adunk hozzá, felöntjük fél pohár vízzel, és majdnem puhára pároljuk. Közben a levétől lecsepegtetett padlizsánt forró olajban kisütjük. Ha kész, a majdnem puha húshoz adjuk és 20 percig együtt pároljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!