Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Bárányszeletek görögösen
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 6 személyre 6 vastag szelet báránycomb
- 5 dkg Rama margarin
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 4 közepes paradicsom
- 3 cikk fokhagyma
- 2 szem burgonya
- 12 dkg kasseri sajt
- oregánó
- bors
- só
Elkészítés:
Egy nagy kizsírozott serpenyőben hirtelen megpirítjuk a húst (nem sütjük át), majd a szeleteket külön- külön, 25 centis alufólia- darabok közepére rakjuk. A serpenyőből kiöntjük a zsírt, beletesszük a vajat, a finomra vágott hagymát a fokhagymával együtt puhára pároljuk. Két- két vastag szelet burgonyát teszünk mindegyik hússzelet tetejére, megkenjük a hagymás vajjal, paradicsomkarikákat teszünk rájuk és megszórjuk oregánóval. Sajtszeleteket lefedjük, ráhajtjuk a fóliát, és az így kapott csomagokat tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben, közepes tűznél másfél óráig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!