Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Erdélyi tárkonyos bárány
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre 1 kg bárányhús
- 20 dkg báránycsont
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg Rama margarin
- 3 dkg liszt
- 2 dl tejföl
- 1 citrom
- 1 kk tárkonyecet
- tárkony
- só
Elkészítés:
A csontból erős levet főzünk. A húst kockára vágjuk és annyi csontlét öntünk rá, amennyi ellepi. Amikor felforrt, megsózzuk, és beletesszük az egészben hagyott hagymát és a tárkonyt. Takaréklángon puhára pároljuk. A Rama margarinból és lisztből világos rántást készítünk. A hagymát eltávolítjuk, majd a rántást hozzáadva hígabb rántást készítünk. Hozzákeverjük a tejfölt, kevés citromlével és tárkonyecettel savanykássá ízesítjük. Párolt rizzsel tálaljukHozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!