Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Fehérboros nyúlcomb
							
						
				3x
  
				
  
				2x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				2x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- 4 személyre:
 - 4 nyúlcomb
 - 40 dkg vegyes zöldség
 - 2 ek Rama margarin
 - 1/8 l száraz fehérbor
 - negyed liter zöldségleves
 - 2 dl főzőtejszín
 - 4 babérlevél
 - só
 - bors
 
Elkészítés:
A combokat sóval, borssal bedörzsöljük, a zöldségeket feldaraboljuk. A Rama margarint felforrósítjuk és a combokat köröskörül barnára sütjük pirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, majd felöntjük borral és a levessel. Fedő alatt 20 percig pároljuk. A nyúlcombokat a lábasból kivesszük és melegen tartjuk. A leveszöldség felét szűrőkanállal szintén kimerjük és félretesszük. A babérlevelet eltávolítjuk, majd a maradék zöldséget a pecsenyelével összeturmixoljuk. Belekeverjük a főzőtejszínt és összeforraljuk. A húst a félretett zöldséget a mártásba visszatesszük és összemelegítjük. Spagettivel vagy galuskával tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése