Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Fehérboros nyúlcomb
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 4 nyúlcomb
- 40 dkg vegyes zöldség
- 2 ek Rama margarin
- 1/8 l száraz fehérbor
- negyed liter zöldségleves
- 2 dl főzőtejszín
- 4 babérlevél
- só
- bors
Elkészítés:
A combokat sóval, borssal bedörzsöljük, a zöldségeket feldaraboljuk. A Rama margarint felforrósítjuk és a combokat köröskörül barnára sütjük pirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, majd felöntjük borral és a levessel. Fedő alatt 20 percig pároljuk. A nyúlcombokat a lábasból kivesszük és melegen tartjuk. A leveszöldség felét szűrőkanállal szintén kimerjük és félretesszük. A babérlevelet eltávolítjuk, majd a maradék zöldséget a pecsenyelével összeturmixoljuk. Belekeverjük a főzőtejszínt és összeforraljuk. A húst a félretett zöldséget a mártásba visszatesszük és összemelegítjük. Spagettivel vagy galuskával tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!