Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Húsvéti bárányleves

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre 1 kg bárányaprólék
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek liszt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kk pirospaprika
  • 2 ek olaj
  • 1 csokor friss kapor
  • bors



  

Elkészítés:

A húst kis darabokra vágjuk. Az apróra vágott hagymát az olajon sárgára fonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával. Rátesszük a húsdarabokat, megpöröljük majd felöntjük 2 liter vízzel. Megsózzuk, megborsozzuk, beletesszük az összezúzott fokhagymát és puhára főzzük. A lisztet a tejföllel simára keverjük, majd behabarjuk vele a levest. Ismét felforraljuk, végül a finomra vágott kaporral meghintjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!