Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Húsvéti bárányleves
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre 1 kg bárányaprólék
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 1 ek liszt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kk pirospaprika
- 2 ek olaj
- 1 csokor friss kapor
- só
- bors
Elkészítés:
A húst kis darabokra vágjuk. Az apróra vágott hagymát az olajon sárgára fonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával. Rátesszük a húsdarabokat, megpöröljük majd felöntjük 2 liter vízzel. Megsózzuk, megborsozzuk, beletesszük az összezúzott fokhagymát és puhára főzzük. A lisztet a tejföllel simára keverjük, majd behabarjuk vele a levest. Ismét felforraljuk, végül a finomra vágott kaporral meghintjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!