Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Rózsabólé
1x
1x
0.0x
Rózsabólé recept
Hozzávalók:
- 4 személy részére:
- fél kg vagy egy nagyobb konzerv őszibarack
- 3/4 l víz
- 200 g cukor
- 1/2 l maracujalé
- 1/8 l citromlé
- 1/8 l narancslé
- 3/4 l ásvány- vagy gyógyvíz
Elkészítés:
A cukrot és a vizet forraljuk öt percig. A friss baracknak húzzuk le a héját, majd aprítsuk fel, és három órán át hagyjuk állni a cukros oldatban. Adjuk hozzá a jéghideg maracuja-, citrom- és narancslevet, tálalás előtt töltsük föl gyógyvízzel.
Tipp: Ha az alkalom úgy kívánja, a citromlé helyett használhatunk 8-10 cl narancslikőrt, az almalevet pedig fehérborral helyettesíthetjük.
Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!