Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Moszkauer
2x
1x
0.0x
Moszkauer recept
Hozzávalók:
- 30 dkg mogyoró
- mandula vagy dió (durvára törve)
- 30 dkg kristálycukor
- 10 dkg Rama margarin
- 2 dkg liszt
- 15 dkg vagdalt na- rancshéj
- 2 dl tejszín
- 1 tábla tortabevonó
Elkészítés:
A liszt kivételével az összes anyagot egy edénybe tesszük, és fakanállal állandóan keverve csak felforraljuk, főz. ni nem szabad, mert besűrűsödik és nem terül szét. Miután levettük a tűzről, hozzákeverjük a lisztet. Ezután a tész- tát kissé lehűtjük és nyomózsákkal, lisztezett sütőlemezre egymástól 3 ujjnyi távolságra halmocskákat adagolunk. Ezeket vízbe mártott villával kissé szétlapítjuk, és előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten megsütjük. Még langyos állapotban késsel vagy lapátka segítségével a sütőlapról felszedjük, és ha kihűlt, olvasztott csokoládéba mártjuk az egyik felétHozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!