Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Dióhabos kosárka
2x
1x
0.0x
Dióhabos kosárka recept
Hozzávalók:
- 25 dkg Rama margarin
- 40 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 20 dkg porcukor
- 4 tojássárgája. A töltelékhez: barackíz
- 4 tojásfehérje
- 4 evőkanál cukor
- 25 dkg darált dió
Elkészítés:
Az alapanyagokat összegyúrjuk és vékonyan a kikent kosárka formákba nyomkodjuk. Közepébe barackízt teszünk. A tojásfehérjéket kemény habbá felverjük, hozzáadjuk a cukrot, majd a darált diót, és ezzel a habbal a kosarakat megtöltjük. Sütőlapra téve, előmelegített sütőben közepes hőfokon kb. 10 perc alatt megsütjük. Ezután a formákból kiforgatva hagyjuk kihűlni.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!