Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Almabólé
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 12 személyre:
- 4 db nagyobb alma
- 1 csokor citromfű
- 2 dl almapálinka
- 1 citrom
- 10 dkg cukor
- 1 I almabor
- 1 üveg félédes pezsgő
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, a magházat eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk, a citrom levét ráfacsarjuk. A citromfüvet megmossuk, a leveleket letépkedjük. A citromos almát a citromfűlevelekkel, az almapálinkával és a cukorral elkeverjük, beletöltjük az almabort és jól behűtjük. Tálalás előtt a boros almát bóléstálba tesszük, fölöntjük a pezsgővel. Bóléspoharakban kínáljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!