Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Almafelfújt

1x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 50 dkg savanykás alma
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • fél citrom leve
  • 1 evőkanál rum
  • 6 tojásfehérje
  • 6 evőkanál cukor
  • 3 evőkanál darált dió



  

Elkészítés:

Az almát megtisztítjuk, meghámozzuk, lereszeljük. A vajat megolvasztjuk és megpároljuk rajta a reszelt almát. A citromlével és a rummal ízesítjük. A tojások fehérjét habbá verjük, beleszórjuk a cukrot. A tojáshabot óvatosan az almapéphez keverjük. A masszát kivajazott tűzálló tálba öntjük, tetejét meghintjük darált dióval és előmelegített sütőben 200°C-on 15-18 perc alatt megpirítjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!