Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Almafelfújt
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 50 dkg savanykás alma
- 5 dkg Rama margarin
- fél citrom leve
- 1 evőkanál rum
- 6 tojásfehérje
- 6 evőkanál cukor
- 3 evőkanál darált dió
Elkészítés:
Az almát megtisztítjuk, meghámozzuk, lereszeljük. A vajat megolvasztjuk és megpároljuk rajta a reszelt almát. A citromlével és a rummal ízesítjük. A tojások fehérjét habbá verjük, beleszórjuk a cukrot. A tojáshabot óvatosan az almapéphez keverjük. A masszát kivajazott tűzálló tálba öntjük, tetejét meghintjük darált dióval és előmelegített sütőben 200°C-on 15-18 perc alatt megpirítjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!