Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Almafőzelék

1x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 80 dkg borízű alma
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • 4 dkg liszt 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál citromlé



  

Elkészítés:

Az almát megtisztítjuk, meghámozzuk és apró kockákra vágjuk. A vajat fölforrósítjuk, beleszórjuk a lisztet, világosra pirítjuk, majd hideg vízzel fölengedjük és habverővel csomómentesre keverjük. Beletesszük az almakockákat és a tejfölt, néhány percig forraljuk vigyázva, hogy az alma szét ne főjön.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!