Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Burgonya almapüré köretnek
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 40 dkg alma
- 40 dkg burgonya
- 2 evőkanál cukor
- .4 dkg Rama margarin
- 4 dkg Rama margarin
- 1 dl tej
- 1 kiskanál só
Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk és annyi vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük, majd leszűrjük Az almát meghámozzuk, fölkockázzuk és levés, cukorral ízesített vízben megfőzzük. A főtt burgonyát és almát áttörjük, hozzáadjuk a vajat, a tejet, ízesítjük sóval és habosra keverjük. Ha szükséges, az alma főzőlevéből adunk hozzá, hogy jó krémes legyen. . Sült húsok pikáns köreteként adjuk melegen asztalra.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!