Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Burgonya almapüré köretnek

1x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 40 dkg alma
  • 40 dkg burgonya
  • 2 evőkanál cukor
  • .4 dkg Rama
    margarin
  • 4 dkg Rama
    margarin
  • 1 dl tej
  • 1 kiskanál só



  

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk és annyi vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük, majd leszűrjük Az almát meghámozzuk, fölkockázzuk és levés, cukorral ízesített vízben megfőzzük. A főtt burgonyát és almát áttörjük, hozzáadjuk a vajat, a tejet, ízesítjük sóval és habosra keverjük. Ha szükséges, az alma főzőlevéből adunk hozzá, hogy jó krémes legyen. . Sült húsok pikáns köreteként adjuk melegen asztalra.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!