Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Csirke mézes almával töltve
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4-6 személyre:
- 1 kg savanykás alma
- csipetnyi őrölt szerecsendió
- szegfűszeg és szegfűbors
- 1,2 kg-os csirke
- 3 evőkanál méz
- 3 dkg Rama margarin
- 3 dkg só
Elkészítés:
A csirkét jól megmossuk és kívül-belül a sóval bedörzsöljük. Az almákat megtisztítjuk, a magházakat kivágjuk és negyedeljük. Az almadarabokat a mézzel, az őrölt szerecsendióval, szegfűszeggel és szegfűborssal összekeverjük A fűszeres almával megtöltjük a csirke hasüregét és egy tűzálló tálban, lefedve 30-40 percig sütjük 200°C-on. Ezután a fedőt levesszük, a maradék almát a csirke mellé halmozzuk és a szárnyast ropogósra sütjük. Burgonyakrokett vagy -püré illik mellé köretként leginkább.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!