Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Diós-datolyás alma
							
						
				1x
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- 4 személyre:
 - 4 db nagyobb alma
 - 20 dkg .aszalt datolya
 - 5 dkg darált mandula
 - 1 evőkarnál cukor
 - 4 dkg Rama margarin.
 
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, a magházat kivájjuk. A datolyát kimagozzuk és apróra vagdaljuk, majd összekeverjük a darált mandulával és a cukorral. Az almákat kivajazott tűzálló tálra állítjuk; a diós datolyát az üregükbe töltluk: Az almák tetejére morzsoljuk a vajat és forró sütőbe tesszük. 200°C-on 15-20 perc alatt megsütjük. Melegen vagy hidegen. kínáljuk. Különleges ízt kap, ha a sütőből kivéve 1-1 evőkanálnyi na- rancslikőrrel locsoljuk meg.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése