Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Egyszerű almaszósz

1x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 50 dkg borízű alma
  • csipetnyi őrölt fahéj
  • 3 dkg Rama
    margarin
  • 2 evőkanál cukor



  

Elkészítés:

Az almát meghámozzuk, a magházat eltávolítjuk és kis kockákra vágjuk. Egy tűzálló tálat vastagon kivajazunk, beleszbrjuk az ;a1- mát; meghintjük a fahéjjal és a cukorral. Fölöntjük 2 dl vízzel és a sütőben 220°C-on kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. A sütőbál kivéve villával összetörjük vagy rnerülőmixerrel tur- mixoljúk es máris tálalhatjuk. Sültek kiváló kísérője hidegen is.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!