Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Forró almalimonádé

1x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 2 maréknyi szárított almahéj
  • 4 evőkanál akácméz
  • 2 evőkanál citromlé



  

Elkészítés:

A szárított almahéjat egy liter vízben fölforraljuk és legalább öt percig állni hagyjuk Akácmézzel és citromlével ízesítjük aki szereti, .kevés rumot is tehet bele -, és máris forrón fogyasztható. (Ha almát hámozunk a héját érdemes a kikapcsolt sütő melegében, rácson megszárítani. A zörgősre száradt aknahéjat száraz helyen tároljuk. Nemcsak almalimonádét készíthetünk, gyümölcsleves is ízesíthetjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!