Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Forró almalimonádé
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 2 maréknyi szárított almahéj
- 4 evőkanál akácméz
- 2 evőkanál citromlé
Elkészítés:
A szárított almahéjat egy liter vízben fölforraljuk és legalább öt percig állni hagyjuk Akácmézzel és citromlével ízesítjük aki szereti, .kevés rumot is tehet bele -, és máris forrón fogyasztható. (Ha almát hámozunk a héját érdemes a kikapcsolt sütő melegében, rácson megszárítani. A zörgősre száradt aknahéjat száraz helyen tároljuk. Nemcsak almalimonádét készíthetünk, gyümölcsleves is ízesíthetjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!