Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gesztenyés-almás piskóta

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg alma
  • 1 db ötlapos száraz piskótatortalap.
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 1 dl tejszín
  • 5 dkg Rama
    margarin
  • 1 citrom
  • 8 dkg cukor



  

Elkészítés:

Az almát meghámozzuk, a magházat eltávolítjuk és cikkekre vágjuk, a citrom levével meglocsoljuk. A vajat megolvasztjuk és az almát puhára pároljuk, rajta a .saját levében: Villával összetörjük a puha almát és elkeverjük a cukorral. A gesztenyemasszát a tejszínnel simára keverjük. A piskótalapokat fölváltva megkenjük az almás és a gesztenyés krémmel úgy, hogy a legalsó rétegbe, valamint a tetejére gesztenyekrém kerüljön. A tetején a krémet villával megcifrázzuk, ha van kéznél, csokoládés tortadarával vagy meggybefőttel díszíthetjük

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!