Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gesztenyés-almás piskóta
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg alma
- 1 db ötlapos száraz piskótatortalap.
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 dl tejszín
- 5 dkg Rama margarin
- 1 citrom
- 8 dkg cukor
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, a magházat eltávolítjuk és cikkekre vágjuk, a citrom levével meglocsoljuk. A vajat megolvasztjuk és az almát puhára pároljuk, rajta a .saját levében: Villával összetörjük a puha almát és elkeverjük a cukorral. A gesztenyemasszát a tejszínnel simára keverjük. A piskótalapokat fölváltva megkenjük az almás és a gesztenyés krémmel úgy, hogy a legalsó rétegbe, valamint a tetejére gesztenyekrém kerüljön. A tetején a krémet villával megcifrázzuk, ha van kéznél, csokoládés tortadarával vagy meggybefőttel díszíthetjükHozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!