Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gesztenyével töltött alma
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 4 nagyobb alma
- 20 dkg gesztenyepüré
- 2 evőkanál cukor
- 2 evőkanál citromlé
- 16 szem hámozott mandula
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, magházukat kivájjuk és annyi citromlével és cukorral ízesített vízben, amennyi ellepi, megpároljuk. Lecsöpögtetjük és egyenként tányérra állítjuk őket, majd az üregüket megtöltjük gesztenyepürével. A hámozott mandulákkal díszíthetjük, ha gazdagabban akarjuk kínálni tejszínhabbal kedveskedhetünk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!