Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gesztenyével töltött alma

1x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 4 nagyobb alma
  • 20 dkg gesztenyepüré
  • 2 evőkanál cukor
  • 2 evőkanál citromlé
  • 16 szem hámozott mandula



  

Elkészítés:

Az almákat megmossuk, magházukat kivájjuk és annyi citromlével és cukorral ízesített vízben, amennyi ellepi, megpároljuk. Lecsöpögtetjük és egyenként tányérra állítjuk őket, majd az üregüket megtöltjük gesztenyepürével. A hámozott mandulákkal díszíthetjük, ha gazdagabban akarjuk kínálni tejszínhabbal kedveskedhetünk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!