Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Gesztenyével töltött alma
							
						
				1x
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- 4 személyre:
 - 4 nagyobb alma
 - 20 dkg gesztenyepüré
 - 2 evőkanál cukor
 - 2 evőkanál citromlé
 - 16 szem hámozott mandula
 
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, magházukat kivájjuk és annyi citromlével és cukorral ízesített vízben, amennyi ellepi, megpároljuk. Lecsöpögtetjük és egyenként tányérra állítjuk őket, majd az üregüket megtöltjük gesztenyepürével. A hámozott mandulákkal díszíthetjük, ha gazdagabban akarjuk kínálni tejszínhabbal kedveskedhetünk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése