Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hideg húsos töltőt alma
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 4 db alma
- 20 dkg konzerv vagdalt hús
- 1 dl tejföl
- . I kiskanál mustár
- csipetnyi só és őrölt bors
- 1: evőkanál citromlé
- a tetejére apróra vagdalt petrezselyemzöld
Elkészítés:
A konzerv vagdalt húst villával összetörjük, a tejföllel és a mustárral jól eldolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, meghámozzuk és a magházukat kivájjuk. Annyi citromlével ízesített vízben, amennyi ellepi, félig megfőzzük (3-4 perc). A megfőtt almákat lecsöpögtetjük és egy tálra állítjuk az üregükkel fölfelé.A vagdalt húsos krémet a magház helyére halmozzuk és legalább fél napra behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Petrezselyemmel meghintve kínaljukHozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!