Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hideg húsos töltőt alma

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 4 db alma
  • 20 dkg konzerv vagdalt hús
  • 1 dl tejföl
  • . I kiskanál mustár
  • csipetnyi só és őrölt bors
  • 1: evőkanál citromlé
  • a tetejére apróra vagdalt petrezselyemzöld



  

Elkészítés:

A konzerv vagdalt húst villával összetörjük, a tejföllel és a mustárral jól eldolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, meghámozzuk és a magházukat kivájjuk. Annyi citromlével ízesített vízben, amennyi ellepi, félig megfőzzük (3-4 perc). A megfőtt almákat lecsöpögtetjük és egy tálra állítjuk az üregükkel fölfelé.A vagdalt húsos krémet a magház helyére halmozzuk és legalább fél napra behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Petrezselyemmel meghintve kínaljuk

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!