Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hólabda
1x
2x
0.0x
Hólabda recept
Hozzávalók:
- 6 egész tojás,
- 12 dkg cukor,
- 12 dkg liszt,
- 2 evőkanál kakaópor.
- A krémhez:
- 1 csomag vaníliapuding,
- 4 dl tej,
- 25 dkg Rama margarin,
- 25 dkg porcukor.
- A díszítéshez:
- kókuszreszelék,
- tortabevonó.
Elkészítés:
A Tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és lazán a lisztet, valamint a kakaót. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki belőle. A vaníliapudingot a tejjel elkészítjük és hagyjuk kihűlni. A Rama margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk. Két-két karika közé krémet kenünk, majd az oldalát is körbekenjük, és kókuszreszelékbe megforgatjuk. A tetejét felolvasztott tortabevonóval vonjuk be. Dekoratív, finom vendégváró.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!