Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hólabda

1x      2x   0.0x
Hólabda recept

Hólabda recept

Hozzávalók:

  • 6 egész tojás,
  • 12 dkg cukor,
  • 12 dkg liszt,
  • 2 evőkanál kakaópor.
  • A krémhez:
  • 1 csomag vaníliapuding,
  • 4 dl tej,
  • 25 dkg Rama
    margarin,
  • 25 dkg porcukor.
  • A díszítéshez:
  • kókuszreszelék,
  • tortabevonó.



  

Elkészítés:

A Tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és lazán a lisztet, valamint a kakaót. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki belőle. A vaníliapudingot a tejjel elkészítjük és hagyjuk kihűlni. A Rama
margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk. Két-két karika közé krémet kenünk, majd az oldalát is körbekenjük, és kókuszreszelékbe megforgatjuk. A tetejét felolvasztott tortabevonóval vonjuk be. Dekoratív, finom vendégváró.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!