Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Almás Krémes
							
						
				1x
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			Almás Krémes recept
Hozzávalók:
- 6 tojás,
 - 6 evőkanál liszt,
 - 1 kg alma,
 - 1 csomag sütőpor
 - A krémhez:
 - 4 csomag vaníliapuding,
 - 1 I víz, 6 evőkanál cukor,
 - 6 tojásfehérje.
 - A tetejére:
 - 5 dl Hulala habtejszín
 
Elkészítés:
Hat tojásból piskótát sütünk úgy, hogy a sütőpapírral bélelt tepsi aljára almaszeleteket teszünk. Ha a tészta megsült, felfordítjuk, hogy az almás része kerüljön felülre. A pudingot a vízzel és 2 evőkanál cukorral sűrűre főzzük. 6 tojásfehérjéből 6 evőkanál cukorral kemény habot verünk, majd a meleg pudinggal elkeverjük. (A megmaradt tojássárgáját más süteményhez vagy ételhez felhasználhatjuk.) A tészta tetejére kenjük. Ezután a tejszínből kemény habot verünk, majd a sütemény tetejére simítjuk. Fahéjjal meghintve, kockára szeletelve kínáljuk. Nagyon finom, dekoratív sütemény.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése