Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Vörös kása
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 125 g málna
- 250 g ribizli
- 125 g Kimagozott cseresznye
- 1/2 vaníliarúd
- 6 evőkanál cukor
- 8 evőkanál zselatin
Elkészítés:
A megtisztított gyümölcsöt 1/2 l vízben röviden felfőzzük, szűrőn átpasszírozzuk, vagy robotgéppel összezúzzuk. A léhez hozzáadjuk a 1/2 vaníliarudat és a cukrot, majd még egyszer felfőzzük. A zselatint kevés vízzel hidegen elkeverjük, majd állandó kevergetés mellett a gyümölcslével felfőzzük, 2-3 percig állandó keverés mellett főni hagyjuk. Pudingformákba töltjük és jól kihűtjük. Tálaláskor vaníliaszósszal, tojáslikőrrel, vagy tejszínhabbal kínáljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!