Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Vörös kása

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 125 g málna
  • 250 g ribizli
  • 125 g Kimagozott cseresznye
  • 1/2 vaníliarúd
  • 6 evőkanál cukor
  • 8 evőkanál zselatin



  

Elkészítés:

A megtisztított gyümölcsöt 1/2 l vízben röviden felfőzzük, szűrőn átpasszírozzuk, vagy robotgéppel összezúzzuk. A léhez hozzáadjuk a 1/2 vaníliarudat és a cukrot, majd még egyszer felfőzzük. A zselatint kevés vízzel hidegen elkeverjük, majd állandó kevergetés mellett a gyümölcslével felfőzzük, 2-3 percig állandó keverés mellett főni hagyjuk. Pudingformákba töltjük és jól kihűtjük. Tálaláskor vaníliaszósszal, tojáslikőrrel, vagy tejszínhabbal kínáljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!