Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Meggyes krémes
1x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 25 dkg Rama Krémalap
- 1 téglalap alakú piskótatortalap
- 2 dl tejszín
- 20 dkg cukor, 5 dkg kakaó, 25 dkg magozott meggy
- A tetejére: tejszínhab, meggy.
Elkészítés:
Tejszínt a cukorral felfőzzük, majd hozzáadjuk a kakaóport és besűrítjük. Hozzákeverjük a krémalap egyharmadát, és lassú keverés mellett kihűtjük. A maradék krémalapot habosra keverjük, hozzáadjuk a lehűtött kakaós tejszínt és jól összedolgozzuk. A piskótát két lapra vágjuk, az alsó lapot megkenjük krémmel, a lecsepegtetett meggyszemeket belenyomkodjuk és rátesszük a másik lapot. Meggyszemekkel és habzsákból kinyomott tejszínhabbal díszítjük. Hosszúkás szeletekre vágva kínáljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!