Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kolbászos batyu
1x
1x
0.0x
Kolbászos batyu recept
Hozzávalók:
- 30 dkg finomliszt
- 12,5 dkg Rama margarin
- 1 tojás
- 1 kávéskanálnyi só
- A töltelékhez:
- 20 dkg füstölt kolbász
- 10 dkg reszelt sajt
- A tetejére:
- 1 tojás
- köménymag
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, cipót formálunk belőle, és hűtőszekrényben legalább egy órát pihentetjük. Ezután 2-3 mm vastagra nyújtjuk és háromszögeket vágunk ki belőle. A kolbászt karikákra szeljük és a sajtot lereszeljük. Minden háromszögre kolbászkarikákat és reszelt sajtot teszünk, és a csücske összehajtva batyuvá formáljuk. A tetejét tojással megkenjük, köménnyel megszórjuk, és forró sütőben 200 °C-on aranysárgára sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!