Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Kolbászos batyu

1x      1x   0.0x
Kolbászos batyu recept

Kolbászos batyu recept

Hozzávalók:

  • 30 dkg finomliszt
  • 12,5 dkg Rama
    margarin
  • 1 tojás
  • 1 kávéskanálnyi só
  • A töltelékhez:
  • 20 dkg füstölt kolbász
  • 10 dkg reszelt sajt
  • A tetejére:
  • 1 tojás
  • köménymag



  

Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk, cipót formálunk belőle, és hűtőszekrényben legalább egy órát pihentetjük. Ezután 2-3 mm vastagra nyújtjuk és háromszögeket vágunk ki belőle. A kolbászt karikákra szeljük és a sajtot lereszeljük. Minden háromszögre kolbászkarikákat és reszelt sajtot teszünk, és a csücske összehajtva batyuvá formáljuk. A tetejét tojással megkenjük, köménnyel megszórjuk, és forró sütőben 200 °C-on aranysárgára sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!