Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Holland sajtleves

3x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 5 dkg edámi sajt
  • 5 dkg füstölt sajt
  • 1 ek olaj
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 csomó leveszöldség
  • 1 paradicsom
  • 1 húsleveskocka
  • 4 Rama
    margarinon pirított kenyérszelet



  

Elkészítés:

Az olajban üvegesre pároljuk a reszelt vöröshagymát, hozzáadjuk a megtisztított, karikákra vágott zöldséget és a paradicsomot. Felengedjük egy liter vízzel, beletesszük a húsleveskockát és nagyon puhára megfõzzük. Ha megfõtt áttörjük, vagy botmixerrel finomra turmixoljuk az egészet. Ha a levét elfõtte, vízzel pótoljuk. Újra felforraljuk és tûzálló tálba öntjük. A vajon ropogósra pirított kenyérszeleteket rátesszük a tetejére és meghintjük a kétféle lereszelt sajt keverékével. Forró sütõbe toljuk, de csak annyi idõre, amíg a sajt ráolvad. Azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!