Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Holland sajtleves
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 5 dkg edámi sajt
- 5 dkg füstölt sajt
- 1 ek olaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 csomó leveszöldség
- 1 paradicsom
- 1 húsleveskocka
- 4 Rama margarinon pirított kenyérszelet
Elkészítés:
Az olajban üvegesre pároljuk a reszelt vöröshagymát, hozzáadjuk a megtisztított, karikákra vágott zöldséget és a paradicsomot. Felengedjük egy liter vízzel, beletesszük a húsleveskockát és nagyon puhára megfõzzük. Ha megfõtt áttörjük, vagy botmixerrel finomra turmixoljuk az egészet. Ha a levét elfõtte, vízzel pótoljuk. Újra felforraljuk és tûzálló tálba öntjük. A vajon ropogósra pirított kenyérszeleteket rátesszük a tetejére és meghintjük a kétféle lereszelt sajt keverékével. Forró sütõbe toljuk, de csak annyi idõre, amíg a sajt ráolvad. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!